Musikvideo

Förra veckan fick jag ett samtal från en trummis. Han frågade mig om jag ville vara med i en musikvideo. Trummisen ingår i ett band där b.la. sångaren i Yngwie Malmsteens band (Göran Edman) var med och bandet är signat av Sony i Japan. Min uppgift var att spela en rädd prinsessa som sprang i en vit klänning i en skog, skrämd av nånting. Efter att ha sprungit faller prinsessan utmattad ner till marken och en prins kommer och räddar henne med en kyss….

Det var kul att vara med. Vi gjorde varje scen ca 3-4 ggr (med omtagningar). Kameramännen var helt suveräna, kanske några man vill anlita i framtiden… Tyvärr kom alla bandmedlemmar grymt för sent men annars var det ett roligt gäng.

Låten till musikvideon heter ”Land of the dark” från albumet ”Break the spell” och kommer att spelas i Japan (signat hos Sony) och läggas upp på Youtube.

Regissören och låtskrivaren är Jayce Landberg. Lyssna på låten här:
http://www.myspace.com/landbergmusic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *