Otursrepet

Oj oj oj! Idag har det varit en riktig otursdag för mitt band. Det började med att gitarristen Kim ramlade in i en buske för nån vecka sen och fick gipsa armen och ska operera den på måndag. (Han var väl inte helt nykter när han ramlade in i busken 🙂 Så då fick vi sätta in en ersättare för honom.
Idag skulle vi repa kl. 13 och en timme innan repet fick jag mess från basisten Henke att det fullständigt hade kört ihop sig på jobbet och att han var tvungen att dra dit o skulle bli väldigt sen.
Inte nog med det. Jag o trummisen Micke stod och väntade på pianisten Jocke så länge. Vi väntade o väntade men han kom aldrig så jag försökte ringa. Fick inte tag i honom så jag ringde hans pappa ”Ekan”. Till slut fick jag veta att Jocke hade varit på väg till repet. Han skulle ta ut pengar på vägen o stoppade in kortet i automaten o slog fel kod tre ggr! Så tittade han på kortet o fick se att det stod nån annans namn på det. Det var bara för honom att gå hem igen o ringa massa samtal o spärra kortet.
Dert slutade med att Henke kom typ vid halv tre o så körde vi igenom alla låtar. Jag tror aldrig jag har hört om så mycket otur på en o samma dag. Kanske är det jag som ger otur åt alla i min omgivning idag? Bäst att ta ut batterierna i telefonen så att ingen ringer mig…………..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *