Möte med Per

Idag har jag haft Per Alm här. Per är gitarrist och producent och har b.la. producerat Cornelis Vreeswijk och spelat med Lili & Susie. Vi hade mycket att prata om. Det var otroligt kul att höra om Pers erfarenheter av musikbranschen och hans sätt att se på musik. Han är väldigt noggrann med sina produktioner och skapar gärna långsamt men med höga ambitioner. Han har arbetat med många erfarna musiker och då bett dom göra omtagningar tvåsiffriga gånger trots att dom är yrkesverksamma musiker. Anledningen är att Per vill få med mycket hjärta i låtarna. Spelar man en låt helt perfekt men känslokallt är det ju ingen idé, man ska få ståpäls för att det är så otroligt utlämnande och känslofullt. Jag spelade upp två ballader för honom live som han gillade och vi ska se om vi går vidare med dom. Skulle ju vara kul om vi bestämmer oss för att samarbeta. Per kommer på konserten nästa söndag som jag hoppas att ni inte missar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *