Efter konserten

Nu har jag inte skrivit sen i söndags när Mosebackekonserten var. Det beror på att jag inte haft nån energi kvar. När man står på scenen ger man så mycket av sig själv och tar ut all sin energi så att dagarna efter har jag känt mig helt tom. Det är i och för sig ingen nyhet för mig, det är bara det att jag ofta inte visar det eller pratar om det. Jag har pratat med några som vet hur det känns efter att ha uppträtt och det har hjälpt mig väldigt mycket.
Men konserten kändes bra. Martin Lagos gjorde ett lysande ståuppnummer och bandet var svängigt. En grej som inte var så kul var att basen stämde om sig precis när vi skulle spela. Ajaj! Tror att Henke blev lite chockad själv över att den gjorde så, när han precis hade stämt den….

En annan oväntad grej som inträffade var att i sista numret när Martin kom upp som gatumusikant frågade jag på skoj om det var nån annan gatumusikant som ville komma upp på scen. Det skulle jag inte sagt. Självklart var det en kille (han verkade inte ha alla paddlar i vattnet) som sa ”Jag vill komma upp”. Så jag släppte upp honom. Det fanns inga instrument över till honom men han sa att det inte gjorde nåt. Så började vi köra slutlåten och killen – ställde sig och började rappa! Och det var inte bra nånstans! Jag kunde inte hålla mig för skratt och ingen annan heller. Publiken trodde att han skulle vara med i showen så dom fattade inget. Jag frågade om det var nån i bandet som kände honom. Det var självklart gitarristen Alex som kände honom. Det hade jag kunnat tänka mig att det var Alexs crazy polare. Haha!
Men kul hade vi! Nu har vi nya gig på gång men jag vet inte om Boulevardteatern blir av för lokalen är väl inte precis den bästa att spela i. Men ni behöver inte oroa er för det kommer bli andra gig om inte det blir….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *