Säg inte för mycket!

Den här veckan har jag bestämt mig för att köra fullt ut. Jag har ringt olika spelställen för att kartlägga en turné för bandet. Ännu så länge har jag inte bokat något fast, måste kolla hur vi ska planera ihop det.
Vad gäller inspelning av skivan så har jag bestämt mig för att köra på där också. Jag har väntat länge på att Per ska hitta den rätta utrustningen för inspelningen, men nu har jag en annan lösning på gång. Jag vill inte säga något förrän jag har pratat med alla inblandade men det känns som att det här är det rätta att göra.
Varför är jag så hemlighetsfull? Ja, svaret är att för ca två år sen var det ett skivbolag som skulle signa mig. Jag berättade det för kanske 10 personer. Deras A&R (som letar talanger), gillade mig som artist och ville att vi skulle skriva skivkontrakt. Sen hände det några saker med det bolaget och det blev inget kontrakt. MEn dom här 10 personerna som fick veta det av mig hade massor av frågor. Jag lärde mig att man aldrig ska säga vad man har på gång förräns det är klart. Det händer ganska många konstiga saker i den här branschen och jag har fått en del otrevliga förslag som jag aldrig har gått med på. Men jag vill lyckas enbart pga min talang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *