Tell me

Igår skrev jag en ny låt som heter ”Tell me”.

Nu när jag har studio hemma blir det en del inspelning också så jag spelade in låten. Det är en vacker ballad och idag ska jag nog spela in lite flöjt på den. Texten är rätt sorglig men det var en sån stämning när jag skrev den och då fick det bli så. Man vet aldrig vad det ska vara för stämning i luften när man skriver en ny låt….
Nu har jag min nya mikrofon också och det kommer att passa in i låten. Ska bara komma tillbaks in i stämningen först. Kanske tänder lite ljus här…..

2 thoughts on “Tell me

  1. Japp. Jag har testat att sjunga in på olika sätt. Står jag lite längre ifrån får jag bort det där skarpa ljudet som jag inte vill ha. Det i kombination med mixningen efteråt gör att ljudet blir bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *