Radio and performances

After releasing ”Vara din sol” the song has been on some radiochannels. In January I was interviewed in Radio Gällivare and the song was played in 4 different local channels. I was also interviewed in Skärgårdsradion by a very nice host, Martin Loogna.
This Wednesday I played in Spånga Församlingshus for a very nice crowd who was really enthusiastic about the songs.
Today me and my brothers are performing at a Birthday party in Stockholm. We will perform the whole evening. Since we are only three we don´t have any guitar so we play, bas, drums and piano and sing in parts.

Efter singelsläppet av ”Vara din sol” blev det en del radiogig. Låten spelades i några lokalradiostationer och jag intervjuades i Radio Gällivare och Skärgårdsradion.
I onsdags hade jag och Hasse Larsson (kontrabas) spelning i Spånga församlingshus på en stor scen. Det var en kul flygel att spela på och publiken gillade låtarna. Först hördes det inte längs bak så jag tror jag tog om presentationen tre gånger. Kände mig som en papagoja till slut, haha!
Ikväll blir det spelning på en födeslsedagsfest i Stockholm tillsammans med brorsorna, vi kallar oss ”The Ullmans”. Eftersom vi bara är tre så spelar vi utan gitarr, en sättning med bas piano trummor och stämsång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *