Nytt spelningskoncept och ny musik

Igår repade jag o Stefan Blomquist inför spelning den 27 februari. Vi ska ha konsert i Essinge kyrka.
Stefan o jag har spelat ihop i studion i fem år men bara stått på scen ihop 2 gånger förut!
Det kommer att bli mäktigt, vi ska ha både backtracks och syntar. Stefan kallas för bläckfisken eftersom han har armarna överallt när han spelar och kan hålla koll på många ljud samtidigt. Han är rutinerad efter alla turneér han har haft med diverse band.

Vi bestämde oss också för att feta till en låt som kommer vara ledmotiv på nästa EP. Låten är mystisk och skapar vemod men vi ville ta det ett steg ytterligare så nästa fredag tar vi in en basist som gör basgången ännu tyngre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *