Spelning med teckenspråk

I helgen var jag anlitad att spela på ett dop i Saltsjöbaden.
Hälften av publiken var döva så det var två tolkar där och översatte allt jag sjöng om till teckenspråk.
Det tog ett tag att vänja sig vid att tolken bara tolkade vad någon annan sa. I början pratade jag med henne direkt men då förklarade hon att hon var mellanhand och att det var personen bredvid henne jag skulle ha fokus på.
Det blev ett supermysigt dop och alla verkade trivas.
I veckan blir det att åka till studion eftersom jag har fått i uppdrag att skriva en sångtext till en låt.
Låten heter ”En vanlig dag” och ska ha svensk text. Förra veckan var jag sjuk i covid troligtvis och då satt jag och skrev på texten så nu är den klar. Musikerna har redan lagt en bakgrund på låten men den ligger i fel tonart för mig så de kommer att lägga om bakgrunden så att jag kan lägga sång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *