När du ler mot mig

De här veckorna har jag börjat planera för releasen i maj.
Det är bra att vara tidigt ute och jag gillar att planera långt i förväg så att det inte blir stressigt.
B.la. håller jag och mitt crew på med både musiken till albumet och en musikvideo.
Parallellt med det kollar jag på spelställen till våren o sommaren.
Har också fått spela på några bröllop och så var Stefan och jag och spelade i Nyköping på Folhögskolan.
Det var en fin publik och en händelse gav mig rysningar. Vi spelade ”När du ler mot mig” som handlar om Odenplan. Trafiken är insane på Odenplan och för att kunna gå där över huvud taget har jag kommit på en låtsasvän som står och ler när man går över vägen för att inte bli påkörd.
Efter spelningen kom en man fram och sa att låten berörde honom eftersom hans mamma blivit överkörd på Odenplan. Men han hade blivit mer harmonisk av låten eftersom den är positiv och han kände glädje när vi spelade den.
Det berörde mig djupt när han berättade det och det kändes som att spelningen hade betytt mycket för honom.
Nu ser jag fram emot helg innan jag ska åka och kolla klipp från musikvideon nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *