Norrköping

I söndags var jag o spelade i en kyrka tillsammans med Hasse Larsson på kontrabas o kör.
Jag var förkyld under veckan och var såklart rädd att det det skulle höras men som ett mirakel brukar rösten ”skärpa till sig” när det är konsert.
Det var en väldigt tjusig kyrka och de hade tänt varenda ljus i hela kyrkan tror jag, vilket behövdes i novembermörkret. Det var riktigt kul att lira med Hasse igen, det var ett tag sen vi spelade ihop.
På hemvägen var jag som en kraxig kråka, då höll inte rösten längre så fick försöka vara tyst.Nu har jag vilat upp rösten och i helgen ser jag fram emot att gitarristen Torbjörn Carlsson kommer till Stockholm. Då ska vi spela in gitarr på nya albumet och han kommer få göra det han göra bäst, improvisera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *