Spelning i Hässelby o nya hötalare

I veckan spelade jag i en kyrka i Hässelby.

Kyrkan var nästan fullsatt med publik och plötsligt när jag kikade ut bakom kulisserna såg jag att på första raden satt min gamla mattelärare.
Fick lite minipanik och funderade ett tag på om jag skulle våga gå ut på scenen. ”Hade jag ok mattebetyg eller kommer han att gå fram efteråt och säga att jag borde gå om skolan nu?” Haha! Efter att ha tänkt färdigt kom jag fram till att ”Jag var ju snäll i alla fall.” Gick ut på scenen och var lite nervös (mest över matten o inte uppträdandet). Men det gick kanon och han var supersnäll efteråt. 🙂
I helgen ska jag nog leka lite med nya högtalarna som jag köpte. Kul med bra ljud! Dom väger 30 kilo styck så jag kan inte lyfta dom en millimeter. Tur att jag känner någon som gymmar 24/7. 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *