Spelningar

Idag var jag på ett äldreboende och gjorde min årliga julshow med flöjt och sång. Det är alltid lika uppskattat. Jag spelade julsånger på tvärflöjten och sjöng a capella (utan instrument).

Imorgon ska jag testa på nåt kul: jag ska vara med i en Bluegrasskör. För typ ett år sen såg jag en annons att kören sökte sångare och solister. Jag skickade in en ansökan och tänkte inte mer på det. Många månader senare hörde körledaren av sig efter att ha kollat på min hemsida. Imorgon ska jag vara pianist och solist i kören. Det blir extra kul eftersom jag knappt visste hur bluegrass lät. Men nu har jag lyssnat in mig och det ska bli nice att åka till Nyköping imorrn o lira med kören, ”The Bluegerass Singers”. Vi kommer hålla på öva hela dan…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *