Ny låt och Nyköping

Igår var jag i Sumpan (Sundbyberg) hos min kompis Pelle. Han har producerat en låt som jag har skrivit till en artist som heter Patrick Nuo
Låten jag skrev heter ”Still we smile”. Jag sa till Pelle att han fick fria händer med produktionen, han har producerat och arrat låten under tre månaders tid utan att jag hört en ton. När jag lyssnade igår fick jag en chock. Den lät helt annorlunda mot mitt original!
Var tvungen att lyssna fyra gånger innan jag hade hunnit smälta alla nya intryck på låten!
Så fort han har mixat klart låten ska jag lägga upp den här på bloggen.
Förresten…. jag var ju med i en Bluegrasskör i helgen. Wow, vilken grej!
Det var rena kaoset i början för vi var tio musiker/sångare som skulle få ihop tre låtar. Jag tänkte bara: hur ska det här gå? Men jäklar vad det lät när vi var klara! Vi var ca tio utvalda sångare (av 70 sökande) och jag blev imponerad av allas powerfulla röster! Det var helt olika personer i helt olika åldrar och nån bara plockade fram guran och sa ”nu kör vi”. Sen kom det fram en fiol och två gitarrer till…..
Snacka om spontanitet!
På lördag har vi uppträdande. Vi ska vara i Nyköping igen. Jag har fått en soloinsats också. Javisst jäklar! Den måste jag öva på för allt ska sitta utantill! Det är så mycket som händer nu att man kommer på allt av bara farten… Puh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *