Produktioner

Wow, vilken helg!

I fredags var jag och sjöng in några låtar som jag o en kompis (Pedro) håller på producerar. Jag har skrivit dom här tre låtarna och vi bestämde oss för att prodda upp dom. Pedro och jag känner varann från musikhögskolan. Det känns väldigt kul för vi tänker rätt lika så det här kan nog bli bra. Nästa gång jag kommer ska vi ta en titt på cellostämma på en av dom lugna låtarna och se om vi kan göra nåt snyggt arrangemang för den.

Idag (jag räknar det som lördag fast klockan är över tolv) har jag varit och uppträtt med tidigare nämnda Blugrass kör i Nyköping. Det gick jättebra, även min lilla soloinsats. Det är väldigt härliga människor i den här kören och dom är väldigt spontana. Trots att jag är van vid att stå på scen var jag väldigt nervös innan. Tror det beror på att jag inte är van vid att sjunga bluegrass. Bluegrass är en blandning mellan country och blues. Dom som stod på scen var väldigt spontana; en kille råkade ha av två strängar under konserten och sen fick han kramp i handen mitt under gitarrspelet. Då fick han sluta spela och stod bara o skakade på handen medan dom andra fortsatte. En annan person som var i publiken stod och tittade på huvudpersonen i bandet Thomas Haglund (som är en känd profil inom bluegrass) och sa: ”Nämen oj vad tjock han har blivit om magen!” Han sa detså högt och tydligt att jag undrade om inte varenda en i salen hörde det. Pinsamt! 🙂
Vi gick på scenen ganska långt in på konserten. Det gick bra men sen när vi har sjungit ihop oss mer och lagt om stämmorna kommer det bli ännu bättre. Efter konserten gick vi på grekisk restaurang. Det var så nice där att jag höll på missa bussen hem till Stockholm. Men nu är jag alltså här hemma igen och tycker att det har varit en riktigt kul kväll. Bluegrasskören kommer förhoppningsvis att ses snart igen…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *