Helgen

Hej igen.
Fy, nu har jag inte skrivit här på en vecka. Det gick en propp och då la datorn av. Oteknisk som jag är köpte jag sen fel propp två gånger innan jag lyckades hitta rätt. Nu funkar äntligen datorn igen. Hoppas inte syrran läser detta för hon garvar alltid åt mig o säger ”typiskt Sofia”. Fast så är väl alla syskon?

I alla fall, nu har jag varit hos Pedro igen och fortsatt med mina tre låtar. Det går bra fast en av låtarna har vi kört fast lite på. Imorrn ska jag sitta hemma o arra cellostämma till en av låtarna.

I helgen har jag varit i Uppsala och min pappa som är väldigt företagssam har gett mig lite tips inför konserterna med Sofia Ullman Band i vår. Vi har pratat om hur vi ska göra reklam på bästa sätt. Nu har jag så mycket ideér att om jag känner mig själv rätt kommer jag inte kunna koppla av förrän jag genomfört dom.
Oj, nu ringer David från Bluegrasskören… Hörs 🙂

One thought on “Helgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *