Musikvideo

För ett tag sen berättade jag om att jag var med i en musikvideo. Det var i Jayce Landbergs låt ”Land of the dark” som jag skulle vara en medeltida prinsessa som sprang i skogen. Videon är inspelad i Jakobseberg och tog minst en dag att göra. Jag spelade in tre olika scener i skogen och det tar en stund då man behöver göra en del omtagningar för att ha material att klippa av. Musikerna kom instövlande två timmar för sent vilket gjorde att jag trodde dom skulle vara lite diviga, men det var dom inte alls (bara dåliga på att passa tider). Medans dom gjorde sig klara tog vi mina scener i skogen och även slutscenen där det är en liten filmkyss med Jayce. Jayce har många fans i Japan och är signad av Sony. På sång är Göran Edman som är känd från att ha sjungit med Yngwie Malmsteen.

One thought on “Musikvideo

  1. Låten var ju riktigt skön. Göran har fortfarande kvar sin sköna stämma från yngvetiden. Lyssnar man bara på den kan man tro att han fortfarande bara är 20 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *