Att vara sin egen manager

Just nu förbereder jag för fullt för alla spelningar. Det är mycket att göra: Skriva låtar, arra noter, ringa musiker, ringa tidningar och radio, prata med fotograf och ev. filmare, spela in låtar, göra showupplägg, arbeta på hemsida, affischer, öva in låtarna, kolla backline, göra reklam… och mycket mycket mer….

Det mesta gör jag själv men har hjälp av min webmaster som har skapat denna hemsida och hjälper till med en del praktiska saker. Det är roligt att göra saker själv, men jag börjar luta åt att skaffa en manager.

Idag var jag tillbaka på jobbet och spelade piano. Det kändes helt ok, fast det är extremt jobbigt att gå upp tidigt på morgonen, speciellt när man haft lov. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *