Späckat schema!

Ojojoj,,,,

vad det har varit mycket nu med spelningar.
Den här månaden har det varit många pianistgig och den här veckan har jag haft konsert söndag, måndag, tisdag, torsdag, fredag.
Fokus har legat på pianot. För att utvecklas som pianist har jag åtagit mig extra pianospelningar där jag har kompat sångare och cello.
Nu har jag bara två konserter kvar att vara ackompanjetör på innan jul.
På julafton ska jag vara solist i kyrkan. Det är lite av en tradition att jag spelar och sjunger där på julafton.
Den här veckan har jag haft mycket nervositet i kroppen. Det spelar ingen roll om jag spelar för några få eller jättemånga eller att jag har stått på scen så många gånger. Jag blir alltid lika nervös innan! Fast det omvandlas oftast till något positivt, om man omvandlar nervositeten till fokus och koncentration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *