En positiv överraskning

Nu är det jul och det har varit ganska lugnt med på spelfronten. På julafton spelade jag i kyrkan som solist. Det gick bra men jag skulle haft en mic så att det hördes ännu bättre för dom som satt längst bak.

Häromdan var jag och syskonen hos pappa i Uppsala. Min brorsa Tim har alltid varit väldigt insatt i mina låtar och började spela lite på några av dom som han har tjuvtränat på. När jag hörde honom spela blev jag eld o lågor eftersom han spelade dom med precis den känsla som jag är ute efter. Det gav mig massor av inspiration och jag ringde direkt till en trummis (Jens) för att kolla om vi ska repa ihop vi tre. Nu har vi ett rep inplanerat på fredag. Skönt, eftersom jag älskar att ha saker på gång hela tiden med musiken. Har jag inte det blir jag galen. Nu får vi se vad det här leder till….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *