Singelskiva

Det är inte lätt att öva i den här värmen! Jag har en fläkt på men det är såå himla varmt ändå. Dom sista dagarna har det blivit lite sämre med övning. Nyss tog jag min musmatta, en popbok med hitlåtar från 2000 och spelade igenom låtar ifrån den. Det är skitbra att spela hits, väldigt inspirerande. Kommer du ihåg The Corrs låten Breathless? Den är faktiskt jäkligt catchy!
Annars har jag spelat tvärflöjt idag  och fortsatt lite på låtskrivandet. En av mina nya låtar är jag jättenöjd med. Tror den kommer bli en hit. Hitlåtar är just det jag behöver plocka fram nu. Jag skrev ju igår att jag hade en grej på gång.
Det är så att jag ska göra en singelskiva med 3 – 4 låtar. Jag vill inte avslöja ännu vem som ska producera.
Det svåra blir att välja ut låtar. Jag kommer att spela upp mina låtar för folk som jag litar på och så får dom säga vilka dom tycker är bra. Alltid bra att testa på ”vanligt folk”. Vi som håller på med musik har ju kanske en annan syn på vad som slår. Fast det är ju ändå ens egen åsikt som är viktigast i slutändan så att man står för det man gör.
Vi kommer sätta igång med produktionen i september.
På måndag ska jag ta foton igen. Det kanske blir foton som läggs upp på hemsidan.
Det är mycket på gång nu… Himla kul! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *