Foton

I måndags tog jag nya foton till hemsidan.
Det var Massih Elsayedi som tog korten. Vi började vid sextiden och gick ner till vattnet, där var det strålande sol och vi började fota på en klippa. Sen gick vi vidare till ett träd som jag la mig på och så tog vi bilder vid en tall och på en bänk. Jag tycker alltid att det är jobbigt i början när alla står och kollar och undrar vad vi gör men efter 5 minuter släpper det och jag struntar i allt runt omkring o blir helt inne i det jag gör.
Bästa fotona tror jag vi fick när solen nästan var nere för då blir det ett perfekt ljus.
Fotandet tog typ 2 – 3 timmar.
Just nu sitter jag och försöker ladda upp bilder som är alldeles för stora. Tycker det är lite krångligt att komprimera ner filer men med lite envishet så….
Just nu kollar jag på ett komprimeringsprogram som heter ”Picnic”.
Idag har jag tagit ut en Queen låt som heter ”Love of my life” och upptäckt att den är så fri i gitarrspelet att den byter taktart från 4/4  till 3/4 ibland på ett sånt sätt att det inte hörs. Bra gitarrist.
Det är spännande när en paus blir så lång i låten att man inte hör om den ska passa in i taktarten eller om det är meningen att den ska byta. Eller tvärtom när tonen huggs av så fort så man inte vet om det ska vara ”fritt spel” eller en annan taktart. Googlar man på ackord/kompskiss så får ändå aldrig fram nåt vettigt så det är lika bra att ta ut låtar själv. Dom som skriver ner ackorden skriver ändå bara grunderna….

One thought on “Foton

  1. Hej Sofia!

    Hoppas allt ör bra m dig 🙂 Tänkte be dig om en tjänst. Kan du ta bort mitt namn från ditt inlägg? Försöker undvika ta plats i det publika Intetnet.

    Hälsar så gott,

    Massih

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *