På gång i juli

Igår skickade Tidemo en ny version av musikvideon till mig. Jag hade några ändringar på förslag som har korrigerats. Nu är jag nöjd med videon och kollar för fullt efter vart vi ska ha releasen nånstans.
Det är inte det lättaste att få tag i folk såhär i juli så det passar bra att jag reser bort på söndag. Då ska jag till Rhodos.
Imorrn ska jag vara klar med mitt delmål att kunna vissa stycken utantill och efter noter, tagit ut några stycken på gehör och skrivit ett antal låtar. Det kommer jag vara klar med så då kan jag åka iväg med gott samvete. 🙂
En annan grej som är på gång är ett amerikanskt produktionsbolag som är intresserade av att ha med mig på en skiva som dom jobbar med. Dom har valt ut mig som en av dom artister som dom vill ha med. Jättekul!
Tyvärr svarade jag dom 10 dagar senare, (har vart borta och så) så hoppas jag inte har missat nåt. Daniel Olsvenne som agerar manager åt mig ibland kommer att ha kontakt med dom om dom hör av sig.
Nu ska jag gå och packa men kanske hinner skriva och säga hej då innan jag åker. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *