På gång

Röd hatt
Just nu håller jag och mitt PR team på att smida planer kring radio, spelningar, samt musikvideo i samband med mitt skivsläpp ”Shades of Red”. Snart kommer spelningar att läggas ut men för tillfället har jag några inofficiella spelningar att genomföra och repa inför. I veckan kommer även nya musikklipp läggas ut på youtube från min konsert med Svante Thuresson, Claes Crona och Emma Lindhamre i Kungsholms kyrka.

Right now me and my promotional team are making plans for gigs and music video associated with my new record ”Shades of Red”. Soon the gigs will be published, but for the moment I have some unofficial gigs to rehearse. This week there will also be new music clips out on you tube from the concert in Kungsholms Church with me, Svante Thuresson, Claes Crona and Emma Lindhamre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *