Radio

I måndags ringde det från Radio Roslagen och dom ville intervjua mig live. Min promotor (Ja, jag har fått en promotor) ringde en halvtimme innan och frågade om dom kunde höra av sig. Jag hade precis klivit av en buss och så ringde dom och ställde frågor om skivan och spelade upp låtar. Det kändes lite skumt att stå mitt på gatan kl 8.50 och prata med radio.
I tisdags var jag med i Radio Lidingö med Gert Palmcrantz, en av Sveriges främsta ljudtekniker. Gert var otroligt trevlig och visade mig olika skivsamlingar, Lp-skivor och t.o.m. stenkakor. han spelade upp olika ljud och vi pratade om olika ljudbilder och hur vackert det är med naturliga ljud som inte har producerats sönder såsom många ljud har. Gert och jag pratade på radio i en timme och så fick folk ringa in. De fick gissa på vilka artister som medverkar på skivan, efter att ha hört. Vi skrattade mycket åt deras härliga gissningar och så var det några trevliga personer som ringde in bara för att önska lycka till med skivan. Det var nog något av det roligaste jag gjort på länge. Gert känns väldigt naturlig och jordnära och vi pratade om att spela in något tillsammans. Programmet går i repris ikväll kl. 00.00 – 01.00 och kl. 09.00 – 10.00 på lördag, Radio Lidingö 97,8.

I was on The Radio live on Monday and on Tuesday I was on another Channel with one of Swedens most famous sound engineer Gert Palmcrantz. He interviewed me about my new Album ”Shades of Red” and people could call in to the programme and speak with us. Tonight (Thursday), there will be a replay at 00.00 – 01.00 and if you´re asleep then there is another replay on Saturday at 09.00 – 10.00 at Radio Lidingö 97,8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *