Music video

Since I have had vacation and been away I didn´t write here for awhile… Sorry for that!
I have had some concerts and also performed at weddings. but I did write about it on some sites so I hope you didn´t miss it.
About two weeks ago I went to Linköping to record a new musiv video on the song ”Byta dina glasögon” (”Changing your glasses”)
It was REALLY fun! Fredrik Ek filmed and produced the video and it was crazy! I jumped around at streets, Scaffoldings, parks and stores with glasses. we also went to a store with food and I got to jump around with the food and sing in cucmbers and tomatoes.
But the most fun was to go to a fire station and try the heavy clothes! I tried to go around in them and sing but I don´t get how people can go around in those clothes! I couldn´t hardly move in them! The last thing we did was to go to a playground, where I hang knees in a pole and sang up side down. Unfortunately my mobile fell out (it fell out of my pocket when I was up side down) and crushed but I guess that´s part of recording a video. The video will be out soon. 🙂

Eftersom jag har haft sommarledigt har jag därför inte skrivit på ett tag… ledsen för det!
Jag har haft en del konserter och spelat på en del bröllop, men jag skrev om det på olika sidor och hoppas att du fått info ändå.
För ca två veckor sen var jag i Linköping och spelade in en musikvideo på låten ”Byta dina glasögon” från skivan.
Det var RIKTIGT kul! Fredrik Ek filmade och producerade videon och det var helt galet! Jag hoppade runt på gator, byggställningar, parker och glasögonbutiker.
Vi var i en lokal Icaaffär också och där dansade jag runt med alla möjliga matvaror och slängde dom i luften.
det roligaste av allt var när vi åkte till en brandstation och jag fick prova brandkläder. Kläderna var riktigt tunga och jag fattar inte hur man kan gå i dom! Jag försökte hoppa in i en brandbil med dom och dansa runt, det var jätteskoj!
Det sista vi gjorde var att åka till en lekplats där jag hängde knäveck och sjöng upp och ner i en ställning.
Tyvärr tappade jag min mobil i marken (den ramlade ur min ficka när jag hängde) och baksidan krossades, men jag antar att det är sånt som händer när man spelar in en musikvideo. Videon kommer ut inom kort. 🙂Brandstation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *