Performing Åland

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Right back from Åland, Mariehamn where I have performed at the Culturefestival. Åland is a very cute Island and when I spoke to people it felt like we had known eachother for years because they where so friendly.
My promotor Christina Glaeser was with me and promoted me. She also is a very good support for travelling, since I am really confused trying to go to the right gate and boat. 🙂
I had two performances in the library, singing and playing from my album ”Shades of Red”. The first one was around 17, it was a couple of hundred people in the audience and the atmosphere where still intimate. Then I had another at 21. I arrived 15 minutes before the performance just to see the radio stand and wait for me. We had a quick intervju before going up. This time it was full of people who had come to the library to listen but we still had a magical feeling in the library with that intimate, natural feeling that I like.
Tomorrow you can listen to the interwju at Radio Åland.
I was also in the paper ”Nyan” this Friday.
We had a really great time at Åland and i could move there any minute!

Har precis kommit hem från Åland, Mariehamn, där jag har spelat på kulturfestivalen. Åland är en jättegullig ö och människorna där är så otroligt öppna, ödmjuka och vänliga! Min promotor Christina Glaeser var med och promotade mig och nya skivan.
Jag uppträdde två gånger i biblioteket där jag sjöng och spelade från nya skivan ”Shades of Red”. Första uppträdandet var runt 17 tiden, då var det några hundra som cirkulerade runt i publiken men det var fortfarande en intim och mysig känsla. Den andra spelningen var vid 21. Vi var ute och åt emellan och när jag kom tillbaka kvart i stod Radio Åland och väntade. Vi tog en snabb intervju innan det var dags att gå upp på scenen igen. Den här gången var biblioteket fullt av folk som kommit för att lyssna men vi lyckades ändå få till en intim och mysig känsla, mycket tack vare ljud och ljus på scen.
Imorgon kommer radiointervjun att sändas i Radio Åland.
Det var även ett inslag i tidningen ”Nyan” i fredags.
Christina och jag hade en superhelg på Åland och båda sa vi att vi ville flytta dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *