Bröllopsmässa och spelning

Å vilken intensiv och rolig helg! Jag har stått på bröllopsmässa hela helgen och träffat supertrevliga människor som ska gifta sig!
Det bästa var att träffa alla människor och utställare. De sa att dom ville vakna varje morgon med att jag spelade för dom. 🙂
Det enda som var påfrestande var alla höga ljud från scenen men det kan man stå ut med när det bara är två dagar och allt annat är så kul.
Nu förbereder jag för spelning i Örebro på STÅ. Ska medverka i radio på måndag och så blir det en del tidningsinslag. Claes Crona som jag ska spela med är ute på turne med Lill Lindfors nu men kommer hem snart så vi kan repa. Jag ska självklart spela ”Måla mig i akvarell” men även andra låtar från albumen och kanske någon surprise från skivan som släpps i maj.
Kommer att släppa en singel om en månad som en liten försmak.

n 95 filter, surgical kandi mask pkawaii, face mask for acne cvs, should face masks be worn after acute respiratroy distress episode, skin care face mask, korean face mask benefits, n95 fit test mask cost, neutrogena face shield review, safest full face snorkel mask, will a dust mask stop the flu, steam respirator mask, what sense is coronavirus, getting respatory infection from dust mask, tie on surgical face mask, why does n95 mask get sweaty, poop face mask, 3m dust mask with valve, how often should you do a gelatin face mask, what are face masks good quality cloth, respirator for mold, respirator fit mask test orlando fl, helmet face shield mirror, disposable mask for air pollution face, why japan face mask, best dust mask with glasses, cpap full face mask problems, f and p simplus full face cpap mask, face shield near me, nuisance dust mask osha, opera browser for nokia n95, what counts as face mask in runescape,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *