Twang, Dop, begravning och bygdegård

Det har varit väldigt mycket på sistone. Förra helgen hade jag spelning på Twang med Stefan Blomquist.
Det kändes lite kul att vi spelade på ett ställe som säljer gitarrer och så är vi ett riktigt piano/Keyboard band!
Efteråt var det lite mingel så kom sent hem.
Dagen efter spelade jag på dop. Det blev både tvärflöjt, piano och sång. Dopparets barn var ganska vilda och ett av barnen höll på att tända eld på sitt hår men pappan hann springa fram och stoppa henne.

I fredags hade jag en begravningsspelning i Huddinge kyrka. Eftersom jag själv är känslosam som person så rycks jag lätt med. Men det gör också att jag får ut det genom musiken, tog i från tårna när jag sjöng och spelade.
Efter det åkte jag direkt till studion och repade med Stefan.
På söndagen spelade vi på Ulvsättra Bygdegård i Järfälla. Vi spelade ett ganska långt program på 2 x 40 min.
Vi spelade även låtar som vi inte har spelat live förut. Var ganska slut efter helgen men också taggad på fler spelningar och turné i vår. Har redan börjat boka spelningar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *