Låtskrivarvecka

Den här veckan är det Halloweenvecka men jag har låtskrivarvecka.
Har skrivit ganska mycket på två år och har över 50 låtar i den här mappen. Det svåra är att välja vilka jag ska använda för inspelning. Till förra skivan lät jag två personer lyssna på ca 20 låtar som jag valde mellan och ge kommentarer. Det visade sig att de tyckte HELT olika! När den ena sa ”Den här är det fin text på” sa den andra ”Den här gillar jag melodin på men inte lika mycket texten”.Deras åsikter gjorde mig förvirrad och jag kom fram till att människor tycker så olika att jag ska välja låtarna själv.Men det är ju så svårt! Hoppas det klarnar framöver när inspelningen ska börja för just nu är det kaos i huvudet. Och det lär ju bli några låtarna till framöver att välja mellan 😊 (även om jag efter varje album seriöst tror att jag aldrig mer kommer komma på en enda låt till)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *