Radio och tidningsmedverkan

I lördags blev det spelning och radiomedverkan.
Det blev en ganska full dag som började med att åka till Kulturstugan i Märsta där jag skulle spela. Där fick ljudteknikern sätta upp ljudet på 40 minuter sen var vi tvungna att åka för jag skulle medverka i Radio Sigtuna.
Det blev en rolig intervju och jag fick vissa frågor som jag aldrig fått förut typ ”hur kommer det sig att du plötsligt har ett nytt sound på rösten”?
Intervjun blev ca en timme lång och så spelade vi upp låtar som inte släppts än.
Sen åkte jag och ljudteknikern vidare tillbaka till Kulturstugan där vi körde soundcheck. Jag skulle spela på en nyinköpt ljudutrustning så det var lite nervöst att se hur den skulle funka.
Jag spelade mellan 14 – 16 och sen blev det en mysig fikastund efteråt med personalen i huset. De var verkligen så trevliga och jordnära att jag hade kunnat stanna och fika hela kvällen.

I veckan blev jag också intervjuad för tidningen ”Skärgården”. Just ja den kommer ut imorgon (9 maj) kom jag på nu medans jag skriver. Kul!
Imorrn åker jag till studion och repar med min producent och keyboardist Stefan Blomquist inför releasen. Min bror som körar kommer också förbi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *