Release för nya albumet ”Teater”

Nu har det hänt massor!
I fredags släppte jag albumet ”Teater” och hade release på Himlavalvet.
Om vi backar tillbaka några veckor så har det börjat med intervjuer i tidningar och radiostationer, musikvideosläpp och singelsläpp. Det har varit full rulle fram till releasedagen i fredags som började med en intervju i Skärgårdsradion. Jag hade precis varit ute och sprungit när Martin Loogna ringde och frågade om vi kunde ta intervjun lite tidigare. Jag svarade ja så det blev en spontan intervju med roliga inslag.
Efter det åkte jag till studion och repade i flera timmar. På kvällen var det release och som tur var så var solen framme och alla var glada.
Det blev mycket sång den dagen men rösten höll.
Igår spelade jag på en lunchkonsert i Sundbybergs kyrka. Vilken mäktig kyrka!
Nu sitter jag hemma och har precis pratat med Åland där det troligtvis blir spelning. Sen har vi ju såklart turnén också som börjar om några veckor, ska bli jättekul!
Här är några foton från releasen. Glöm inte lyssna på Spotify, youtube och gilla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *