Är någon där?

Först måste jag säga att jag är ledsen att jag inte skrivit på länge. Jag har haft en period som har varit lite jobbig, vilket grundar sig i min rädsla för att vara själv. Är man sällskapssjuk som person kan det vara jobbigt att vara själv bara några timmar. Det känns som att det inte finns någon där, men det gör det ju-
Jag är ju där! Många människor glömmer nog bort sig själva ibland Det kan vara jobbigt att möta sig själv när man inte vet vad som finns där. Under den här perioden skrev jag en låt. Det var en av dom låtar som tagit längst tid att skriva men hela låten är skriven direkt från hjärtat och det är nästan svårt att spela den just nu.

Imorrn kommer Per Alm hit. (Han som har proddat Cornelis sista skiva). Vi har bestämt att vi ska spela in en platta ihop. Fortfarande är vi osäkra på vilket material vi ska ha med. Vi har hittat många starka låtar ur mitt låturval, vi måste bara få ihop dom. Men det är ju lyxproblem. 🙂
Får se om jag spelar upp den nya låten för honom. Som att kasta sig ut för en brant klippa…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *