Nytt låtskriveri, nytt tankesätt

Förra söndagen hade jag ju konsert på Berns och efter det har jag inte skrivit. Men konserten gick väldigt bra och jag kände starkt att det är på scenen jag vill vara. Det var en hel balladkväll vid flygeln och jag spelade alldeles ensam och sjöng, allt var eget material. En del var ganska krävande att sjunga, både fysiskt och psykiskt. Dagen därpå tog jag ledigt från jobbet.
Per var där och lyssnade och antecknade flitigt. Jag var hos honom i frdags och då gick vi igenom vilka låtaqr vi ska ha med på skivan. Vi håller även på jobbar med dom snabba låtarna och jag tänker annorlunda nu vad gäller den rytmiska biten. Är på väg mot en ny utvecklingsfas i mitt skrivande. Vi får se vart det leder, det blir intressant….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *