En musikalisk matförgiftning

Just nu är det mycket som händer såhär innan sommaren. Igår spelades det upp en pjäs på skolan jag jobbar som pianist. Jag spelade piano till, vilket i mina öron lät fruktansvärt!
Pianot hade inte stämts på bra länge och det var framför allt dom låga tonerna som hade fått ta stryk. Jag fick oktavera upp flera av låtarna för att inte ramla ihop och dö av en ”musikalisk matförgiftning”. (Hm, det borde finnas ett ord för det. 🙂
Nu i helgen åker jag till Danmark. Min syrra har barndop för sin dotter och då ska jag sjunga. Nic, min lillebrorsa, ska kompa mig på gitarr eftersom det inte finns piano där. Det är bra för jag vågar nog aldrig mer spela på ett piano som jag inte har hört innan……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *