För olika musiksmak?

Nu har det precis varit avslutningar på jobben och jag har sommarlov. Det innebär mycket musik och övning. Nästa vecka ska jag träffa en cellist och öva några kompositioner jag skrivit med cellostämma till. Den här veckan ska jag eventuellt träffa en violinist och så ska jag träffa en dansare också som ska dansa till en låt jag skrivit (inte helt bekräftat vilken låt än).

På tisdag ska jag träffa producent – Per igen.  Vi har ett stort problem. Vi ska ju producera en skiva ihop och problemet är att vi har så fruktansvärt olika musiksmak att vi inte vet hur vi ska få ihop det. Går det att lösa? Båda vill ju kunna vara riktigt stolta över vår produktion. Jag har lite idéer om hur vi kan få ihop det men det återstår att se. Vi är båda oerhörda prestationsmänniskor som vill göra det här så bra att folk ska bli riktigt djupt berörda av det dom hör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *