Spelning på TV4

I söndags tog jag bilder till hemsidan och det kommande cd omslaget. Ni kommer snart att få se några smakprov.

I lördags kväll fick jag upp ett okänt telefonnummer på dislayen men bestämde mig för att svara.
Det var en kille som heter George som ringde och frågade om jag vill vara med och spela piano + köra en artist i TV 4. Dagen efter ringde jag och tackade ja. Artisten kallas Oggi (klicka på namnet så får ni se en musikvideo med henne) och är bara 12 år. Igår kom expressen och intervjuade henne. Vi ska spela på TV4 Nyhetsmorgon, vilket innebär TIDIGT! Programmet börjar nog vid 6.30 men det kommer en taxi och hämtar mig kl. 03.00!!
Jag har sovit dåligt inatt vilket är bra så att jag kan gå o lägga mig tidigt ikväll om jag ska vara uppe tre.
Det ska bli riktigt kul imorrn. Dom andra musikerna är verkligen sköna lirare i dubbel bemärkelse. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *