Inspelningar på gång….

I tre veckor har jag gått o känt mig frustrerad. Vår trummis Jens är försvunnen. Både jag och pianisten Jonas har försökt ringa och maila men får inget svar. Det är jätteskumt! Vi ska ju repa på söndagar men det går inte nu.
Problemet är att han har replokalen också så nu har vi ingenstans att vara. Får se hur vi löser det här.
Vi som har spelningar på gång…..

Förra veckan var min ena brorsa Nic här och la sångpålägg på en låt som jag ska använda till en sak som jag inte ännu vill avslöja…. Men det kommer bli fett!

Igår var andra brorsan här och la gitarrpålägg på låten ”So tired”. Han har övat varje dag i flera veckor och det hördes. Jag vill att det ska låta riktigt bra när vi spelar in och med lite justeringar av volymknappar och ingångsvolymer fick vi det att bli riktigt bra ljud. Kul också att han hade övat så mycket! Vi har samma vision med låtarna och det är då det blir extra starkt. Håller på mixar det för fullt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *