Inspelningar och musikvideo

Mitt senaste projekt är att jag ska spela in en musikvideo. Det ska bli en musikvideo på en ballad. Jag har bestämt mig för att producera allt själv tills vidare. Får se om jag ändrar mig sen men låten är nästan klar och nu är bara frågan om jag ska arra för cello också eller om det blir för mycket. Har en cellist som håller på tittar på det nu.

Imorrn kommer brorsan (Tim) hit igen och lägger gitarr på två funklåtar. Om vi hinner ska han lägga gitarr på musikvideoballaden också. Det är så kul att man alltid tror att man ska hinna så mycket. I verkligheten tror jag att vi kommer hinna max två låtar. Sen ska jag ju mixa allt också.. 🙂

Idag har jag spelat in en ny ballad. Har hunnit lägga piano och sång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *