Manus

Mesta tiden går till musikvideon nu som ska spelas in om två veckor. Igår satt jag och skrev manus. Jag ritade rutor som jag fyllde i med streckgubbar och olika aktiviteter där man ser dom olika scenerna. Fick hjälp av mamma som har jobbat lite med att göra video. Tanken är att videon ska skifta mellan dåtid och nutid. Vi har bestämt att ha med stråkarna också (cello Fransisca och fiol Helena) som har varit med och spelat på låten. Det kommer se fint ut. Lite som i Timbalands produktion ”Apologize”. Jag ska ha med en bra skådespelarkille också eftersom det är en kärlekssång. 🙂
Efter musikvideoinspelningen kommer det bli fokus på bandet. Har ju hittat några riktigt bra musiker. Mycket kul på g alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *