Nu har det strulat till sig….

Nu har det strulat till sig rejält.
Jag har spelat in musiken till ”It matters now”, kläderna är köpta till videon, manuset är i princip färdigskrivet, musikerna bokade, motspelare bokad, filmkamera hyrd och filmare bokad. MEN i den här branschen är det ju nästan alltid så att något ska strula till sig innan det blir bra. I det här fallet var det att inspelningsplatsen (hotellet) inte kunde den dagen för att det kommer fullt med folk då.
Typiskt! När vi har allt klart. Just nu är det frustration eftersom alla har ganska fulltecknade allmanackor och det gäller att få ihop en dag då alla kan.
Just nu håller vi på kollar på alternativa lösningar. Det blir många telefonsamtal, mycket frustration och funderingar innan man kan lösa sånt här. Tur att man är fruktansvärt envis.
Vi vill ju helst spela in så snart som möjligt och vi är supertaggade!
För mig är det också viktigt att ha just dom personerna även om dom är uppbokade. Både violinisten och cellisten passar jättebra in som musiker i videon och min motspelare är jätteduktig, han har varit med i musikaler och teateruppsättningar och sjunger. Därför är det viktigt att dom kan.
Vi får se hur vi ska lösa det här, imorrn kan allt vara på topp igen. Musikbranschen är som värsta berg och dalbanan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *