Inför helgen

Vi ska spela in musikvideon på ett hotell i Haninge och på lördag är det dags. Daniel Tidemo som ska spela in videon kommer upp hit till Sthlm och då ska vi gå igenom scenerna i detalj och förbereda så att det bara är att köra på söndag. Det är mycket att tänka på. Lokaler, kläder, smink, scener, flygel, kameravinklar, regissering, Notställ, cd – spelare och massa annat. Sminkösen (Caroline Hoffman), Tidemo och jag kommer att vara där redan vid 8.00 på söndag så att vi kan utnyttja hela dan när det är ledigt på hotellet. Musikerna kommer mellan 15 och 17 så vi har bara 2 timmar på oss att sätta deras scener. För att få ihop deras scener med musiken kommer vi att ha en cd-spelare som dom får spela sina stråkinstrument till, så att det blir snyggt ihopklippt med bilderna till musiken. På måndagen kommer David Karlsson också, han som ska vara min motspelare i videon. Våra scener är ännu inte helt klara men på lördag hoppas jag att det ljusnar. Det kommer bli en intensiv helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *