Inte en ton till ikväll!

Idag har brorsan vart här och lagt körstämmor på mina funk/r´n´b låtar. Han la kör på sex låtar, det tog typ en timme per låt. Det blir snygg kontrast till min röst med hans rockiga röst. Dessutom är det bra att ha någon annan som lägger stämmor för att man ofta sjunger på ett visst sätt när man lägger kör själv. Man kan visserligen få bort lite av det genom att lägga vissa effekter på rösten (flanger, phaser, dist. osv) men man har ju fortfarande samma rytmiseringar och ungefär samma karaktär på rösten. Brorsan ligger lite osynkad ibland och sjunger kanske inte helt rätt hela tiden eftersom han inte kan låtarna och ibland kan det ge en bra effekt och ”skita” till låtarna lite på ett bra sätt om det inte är för mycket.
Om jag pallar ska jag mixa till låtarna imorrn innan jag lämnar dom till musikerna. Just nu vill jag inte höra en ton till. Har mixat i 3 dagar, 14, 9 och 7 timmar och kommer bli galen om jag mixar mer idag.
Kör nog en snabbmixning imorrn o bränner skivor av det. Måste ha kompskisser (noter) klara också till musikerna imorrn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *