Musikvideobilder

Igår var jag på Big Ben och såg musikerna som brorsan och jag ska provspela med den 6 juli. Dom var riktigt tajta i spelet, man märkte att dom har spelat ihop förut om man säger så. Artisten var Gil Edwards från Usa, han körde en del Stones låtar och lite annat rockigt. Dom hade en skön scennärvaro och såg ut att gilla det dom gör och det är såna musiker jag letar efter. Jag o brorsan dansade loss till låtarna, haha! Vi körde ankdansen och allt möjligt. 🙂 Sköna låtar och tajt sväng! Ska bli kul att repa med dom.

Igår fick jag mail från Tidemo som har spelat in min musikvideo. Han har skickat några stillbilder. Det är förslag på hur videon kan att se ut färgmässigt. Han har lagt en blåton som ska passa med det sorgsna uttrycket i vissa delar av låten. I andra delar blir det mer färg för att få fram andra känslor och skifta mellan dåtid och nutid. Här nedan får ni se några exempel med färgnyanser.

Minnesscen

Sofia sjunger

Cellon spelar

Vid flygeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *