Midsommar

Den här veckan har jag mest haft ledigt. Pappa fyller 60 imorrn så mycket tid har gått till att hitta låtar till hans fest. Brorserna spelar och sjunger också, så vi blir ett band. ”Ullman trio” kallar vi oss.
Det är ovanligt för mig att inte tänka så mycket på musiken och karriären men den här veckan har jag faktiskt haft lite break från det, vilket nog är viktigt för att komma tillbaka med nya fräscha ideér.
Det blev en del sång igår på midsommarafton. Alltid roligt att komma på låtar på olika bokstäver och sjunga i stämmor. På ”S” kom jag på ”Sleeping in my car” med Roxette. När vi skulle sjunga ”Staying in the backseat of my car” råkade jag sjunga ”Staying in the taxfree of my car”. Hahaha! Ibland säger man skumma saker.
Men det blev en riktigt lyckad midsommar! Nu ska jag va med syskonen o pappa och så blir det stor fest imorrn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *