Urtrött efter all spänning

I helgen har jag mixat en del på ett musikuppdrag jag har fått av en tjej som håller på med yoga. Jag har komponerat 20 minuter lång avslappningsmusik till henne att ha på sina yogapass.
Igår hade jag en spelning i kyrkan. Spelade piano och tvärflöjt och på kvällen firade vi mors dag. Jag och brorsorna lagade middag åt henne.
Imorse vaknade jag och var HELT slut! Kunde inte fatta varför jag var så trött men jag sov en timme på jobbet innan jag började (på mitt pianistjobb). Senare hade vi en eurytmilektion där det inte behövdes piano så då sov jag en timme till. När jag kom hem gick jag o la mig och sov en timme och två timmar senare sov jag en och en halv timme till.
När jag tittar i almanackan ser jag att jag har varit ute och gjort saker varenda kväll 12 dagar i sträck! Dessutom spelade jag in musikvideo förra helgen. Att spela in en video, eller ha en spelning, eller uppträda på nåt sätt tar verkligen mycket energi! Jag samlar ihop mig och koncentrerar mig så mycket att efteråt kan jag vara helt slut i en vecka eller mer….
Så ikväll tar jag det bara lugnt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *